- Elektrotechniek

elektrotechniek

Wij verzorgen ontwerp, realisatie en onderhoud van elektrotechnische installaties in huizen, bedrijven en openbare gebouwen. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, uitbreiding of renovatie van elektra. Het team is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de branche en er wordt gewerkt  met moderne apparatuur en gereedschappen. Wij leveren kwaliteit en voeren de werkzaamheden professioneel uit.

Elektrotechniek Garderen

domotica

Domotica is de modernste vorm van besturingstechniek in huis. Maak uw huis of bedrijf slim, en schakel alle elektrische apparaten in via één druk op de knop. Van den Brink Elektrotechniek werkt met de merken ‘Niko Home Control’ en ‘Busch Jaeger Free@Home’, geavanceerde systemen waarbij u werkelijk alles kunt automatiseren.

Schakel waar u ook bent bijvoorbeeld verlichting of verwarming in via uw mobiele telefoon, tablet of een display op de wand. Ook maakt u gemakkelijk een geautomatiseerd tijdschema voor apparaten binnen, of in de tuin. Apparaten worden dan automatisch aan- of uitgeschakeld op het tijdstip dat u zelf instelt. 

Wilt u draadloze schakelaars gemonteerd hebben? Wij leveren en monteren de producten van xComfort. Draden trekken is dan niet meer nodig!

data installatie

Van den Brink Elektrotechniek voorziet uw woning of bedrijfspand graag van een goed en stabiel netwerk.  Internet en WIFI is onmisbaar geworden en dit vereist een vakkundige aanpak, vooral in grotere huizen en panden. Wij leggen het complete netwerk aan en voorzien uw huis of bedrijf van vaste netwerk aansluitpunten en/of WIFI Acces Points. 

Ook voor het installeren, uitbreiden of vernieuwen van Patchkasten zijn wij uw partner. U hoeft zelf nergens aan te denken!

Internet en WIFI Garderen

Zonnepanelen

Bent u er aan toe om uw woning of bedrijf te verduurzamen met zonnepanelen?

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren u graag!

beveiliging

Is uw huis goed beveiligd tegen ongewenst publiek? 

Wij leveren, bekabelen en installeren inbraakalarmsystemen zowel binnen als buiten uw woning of bedrijf. Ook schrikverlichting en aansturingen met bewegingssensoren is mogelijk. Bediening van het inbraakalarm gaat simpel via een display op de wand, of waar u ook bent via de mobiele telefoon. Het alarmsysteem is eventueel ook in combinatie met de Domotica systemen te combineren. 

Wij adviseren u graag over een beveiligingsplan die bij uw situatie past.

Airco's

Zelf bepalen welKE temperatuur fijn is.

In de zomer te warm en in de winter te koud? Airco Midden Nederland kan u helpen om zelf de
baas te worden over de temperatuur binnen in huis.